Wheels and Things is een blog van Joris De Cock, Loïc Verheeken en Patrick Verheeken met een focus op auto’s, en dan meer bepaald op classic cars. Samen met horlogerie en technologie een perfecte combo. Lees hier het verslag van Patrick Verheeken van december 2017

Tijdens ons bezoek aan Techno Classica Essen in april 2016 raakten we aan de praat met de mensen van Noble House te Almere. Na een leuke babbel werden er kaartjes gewisseld en werden we eigenlijk al gelijk uitgenodigd om het bedrijf eens te bezoeken. Aangezien Almere nu niet echt op mijn dagelijkse route ligt (ruim 200km) bleef het bij woorden.

Tot ik enkele weken terug een vriendelijke mail ontving van André Huis in ‘t Veld met de melding dat de uitnodiging nog steeds open stond. Aangezien ik om een andere reden in Noord Nederland moest zijn heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt en een bezoek ingepland. Op 9 Januari terwijl ze in volle voorbereiding waren voor Interclassics Maastricht werden we op een erg gastvrije manier door André ontvangen in het bedrijf. Een complete rondleiding doorheen het bedrijf volgde en willen we graag met jullie delen.

Lees het hele verslag op Wheels and Things

Op bezoek bij Noble House in Almere (NL)

Share This